Hoofdjury Frank Saris stelt zich voor

Hallo, mijn naam is Frank Saris en getrouwd met Adrienne, ik ben 60 jaar en heb een zoon van 32 jaar en een dochter van 30 jaar.

Mijn opleidingen en werkervaringen hebben altijd in het teken van de horeca gestaan. Vanaf mijn 16de jaar ben ik in het mooie horecavak terecht gekomen. Na diverse basis diploma’s behaald te hebben, ben ik het traject van zelfstandig werkend kok ingestroomd. Daar heb ik diverse diploma’s behaald die nodig zijn om het traject meesterkok te mogen behalen. Helaas is door de drukte en de hectiek van het horecavak het er niet van gekomen om voor de meesterproef op te gaan. Al snel werd ik sous-chef en daarna chef-kok hier heb ik in diverse restaurants gewerkt van middenklasse tot sterrenrestaurant, tijdens die periode heb ik me bezig gehouden met het opleiden, examineren en jureren.

Na een periode van 32 jaar heb ik er voor gekozen om de horeca te verlaten en als demo-chef te gaan werken voor Makro Cash en Carry  in de vestigingen Best en Nuth. Deze job heb ik een viertal jaar gedaan en me toen gaan bezig houden met de horecaklanten van Makro best, in de functie van horeca cash en carry manager. Dit houdt in dat in principe alle klanten met een horeca inschrijving mijn klanten zijn en ik deze op een professionele manier kan adviseren en inspireren. Mijn voorliefde van koken zal mij altijd blijven triggeren.

Het is voor mij dan ook een grote eer dat ik gevraagd ben in de rol van hoofd jury van de WBQA en ik hoop dan ook van harte dat ik  mijn kennis en ervaring met jullie kan delen!

Verblijf ik met culinaire groet,

Frank Saris

 
 
Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search