Happy BBQ tray

Happy BBQ tray: Onze nieuwe Sponsor!
Happy BBQ tray is producent van de eerste enige echte gepatenteerde duurzame oplossing voor uw probleem bij het gebruik van ronde barbecues en ronde kamado’s!


Producten:

Door middel van dit multifuntionele bakje heeft u geen last meer van smeltend vet welke direct op uw kolen druipen en steekvlammen kunnen veroorzaken. Het vet word opgevangen in het bakje en kan ook niet meer in uw keramische kamado trekken waardoor er geen geuren of rook aan uw volgende gerechten kunnen beinvloeden.
Dit bakje heeft tevens het certificaat “voedsel veilig” wat dus betekend dat er ook eten in bereid kan worden. vanwege de kwaliteit kan het bakje ook meerdere keren gebruikt worden.


Wie is Happy BBQ tray?
Mijn naam is Richard en sinds een jaartje of drie ben ik fervent voorstander van de Kamado en mag ik graag “stoeien” met de gerechten om zo iedere keer een heerlijk gerecht te kunnen presenteren. Echter al vrij snel verbaasde het mij waarom ik zoveel moeite moest doen om een rechthoekig aluminium bakje dusdanig te vouwen en te vervormen zodat het ook zo veel mogelijk bij de rand van de Kamado kan komen en zo dus vet en dergelijke op te kunnen vangen.

Vervolgens ben ik gaan bedenken wat hier nu een makkelijke oplossing voor zou kunnen zijn, Maar ook één waarbij het dus mogelijk was om zowel direct als indirect te kunnen blijven werken zonder dat ik een loeihete bak uit mijn Kamado moest krijgen. Hieruit ontstond het idee van het half ronde aluminium bakje. Dit idee heb ik eerst voorgelegd aan Edwin (voormalig buurman en ook fervent voorstander van de Kamado), Ook hij gaf aan tegen deze problemen aan te lopen en dat mijn idee “de” oplossing kon zijn. Vervolgens dit idee uitgewerkt op tekening en na maanden te hebben gewacht, de felbegeerd internationaal geregistreerde patenten mogen ontvangen.

Met gepaste trots konden wij vanaf september 2020 de eerste bakjes uitleveren welke te verkrijgen zijn in diverse BBQ speciaalzaken en via www.happyBBQtray.nl .

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search