Grand Amsterdam Open BBQ contest uitgesteld

Op zondag 8 oktober zou, tijdens de Markt van 1001 smaken op het Food Center in Amsterdam, de Grand Amsterdam Open BBQ Contest worden georganisteerd. Deze lokale WBQA culinaire BBQ – wedstrijd kan helaas, door een iets te korte voorbereidingdtijd niet doorgaan.

Zo’n lokale wedstrijd zal niet meetellen voor het klassement van het WBQA Nederlands Kampioenschap Culinaire BBQ-en maar heeft een laagdrempelig karakter waar ook de hobbyisten de kans krijgen hun barbecue kunsten aan een officiële jury te laten toetsen. Inmiddels hebben zich meerdere organisaties zich bij ons gemeld om binnen dit concept een WBQA wedstrijd te willen organiseren. Heeft u ook interesse? Laat het ons weten!!

De organisatoren van de Grand Amsterdam Open BBQ Contest zijn teleurgesteld dat het nu niet lukt maar zijn enthousiast om deze wedstrijd volgend jaar beslist door laten te gaan. Zodra de datum bekend is zullen wij deze via onze site en facebook doorgeven.

De Markt van 1001 smaken gaat uiteraard wel gewoon door!!

 

Bij de Markt van 1001 smaken staan ongeveer tachtig marktkramen met een gevarieerd, multicultureel en betaalbaar aanbod van lekker eten. Uit alle windstreken zijn er (h)eerlijke en exclusieve producten te proeven en te kopen. Het evenement vindt plaats in het voormalig veiling gebouw, nu rijksmonument de Markthal, en is dus altijd droog! Ook is er voldoende parkeergelegenheid! Naar verwachting komen er ca. 6000 bezoekers die dag.

 

 

 

Adres: Jan van Galenstaat 4, Amsterdam
Buurt: Frederik Hendrikbuurt
Website: https://www.facebook.com/pg/marktvan1001smaken/
https://www.flickr.com/photos/135890688@N07/29850856852/in/photostream/
Datum: zondag 8 oktober 2017
Tijd: 11.00-17.00

 

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search