FiNiRi

FiNiRi: Onze nieuwe Sponsor!
FiNiRi is producent van de eerste enige echte gepatenteerde duurzame oplossing voor uw probleem bij het gebruik van ronde barbecues en ronde kamado’s!


Producten:

Door middel van dit multifuntionele bakje heeft u geen last meer van smeltend vet welke direct op uw kolen druipen en steekvlammen kunnen veroorzaken. Het vet word opgevangen in het bakje en kan ook niet meer in uw keramische kamado trekken waardoor er geen geuren of rook aan uw volgende gerechten kunnen beinvloeden.


Wie is FiNiRi?
Wij zijn Finn, Nicole en Richard en zijn sinds kort een fervent voorstander van de Kamado.

Finn en Nicole genieten van de lekkere gerechten die er op bereid kunnen worden en Richard mag graag “stoeien” met de gerechten en de kamado om zo iedere keer weer een heerlijk gerecht te kunnen presenteren. Echter al vrij snel verbaasde het Richard waarom hij zoveel moeite moest doen om een rechthoekig aluminium bakje dusdanig te vouwen en te vervormen zodat het ook zo veel mogelijk bij de rand van de kamado kan komen en zo dus vet en dergelijke op te kunnen vangen. Vervolgens is hij gaan bedenken wat hier nu een makkelijke oplossing voor zou kunnen zijn, maar ook één waarbij het dus mogelijk was om zowel direct als indirect te kunnen blijven werken zonder dat hij een loeihete bak uit zijn kamado moest krijgen. Hieruit ontstond het idee van het half ronde aluminium bakje. Dit idee eerst voorgelegd aan Edwin (voormalig buurman en ook fervent voorstander van de kamado), ook Edwin gaf aan tegen deze problemen aan te lopen en dat Richard zijn idee “de” oplossing kon zijn. Vervolgens dit idee uitgewerkt op tekening. Deze tekeningen via een erkend bedrijf op het gebied van intellectueel eigendom (IE) ingediend bij het World Intellectual Property Origanization (WIPO) en vervolgens na maanden te hebben gewacht, de felbegeerd internationaal geregistreerde patenten mogen ontvangen. Met gepaste trots verwachten wij nu vanaf Augustus 2020 de eerste bakjes uit te kunnen leveren.

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search