Afgelopen zaterdag 20 november vond de BBQ-Workshop “Wild” plaats, georganiseerd door de WBQA in samenwerking met Ton Colijn. De Workshop werd gegeven door Ton Colijn (Food Developer Inamood), Wim Vink (President WBQA-NL) en natuurlijk kon Frank Saris (Hoofdjury WBQA-NL) niet ontbreken!
Het was een zeer actieve workshop, dus moest iedereen zijn eigen short meenemen!
De deelnemers waren zeer enthousiast bij de BBQ-Workshop en hebben gedurende de workshop niet stil hoeven zitten, zo hebben ze zelf ook flink gewerkt. Ze hebben allemaal een duif mogen plukken, wild ontleed en gesneden maar natuurlijk ook alle heerlijke gerechten zelf kunnen bereiden en bakken! Om vervolgens alles te proeven. Ze hebben gewerkt met verschillende stukken wild zoals Ree, Duif en Eend met verschillende seizoensgroenten.
De Workshop was op de mooie locatie De Orangerie Vlagheide (Vlagheide 5, 5482 NM Schijndel). Hier werden de deelnemers ook nog voorzien van een lunch.
Hieronder ziet u alle foto’s die zijn genomen gedurende de dag!