Cursus Juryleden succesvol verlopen

Alweer voor de 2e keer dit jaar gaf de WBQA, op 2 december jl., onder leiding van cursusleider Marco Hirschmann de WBQA culinaire Jurycursus.

Na een korte kennismakingsronde werd er begonnen met het theoretische gedeelte.
Ook nu weer waren er uit Nederland en België een 14-tal cursisten die met hele serieuze- én interessante vragen kwamen waardoor ook de theorie sessie voor iedereen een leerzame ervaing opleverde.

In de middag is men na de gezamenlijk lunch, welke verzorgd werdt door La Sonnerie gestart met het meer praktische gedeelte.
Ralph Verstappen heeft samen met John Groenen enkele gerechten op de BBQ bereidt welke door de cursisten beoordeeld moesten worden aan de hand van het in de ochtend geleerde.

Men krijgt hierdoor eer inzicht in het invullen van het juryformulier en het beoordelen op smaak en garing.
Uitreraard onstaan hier ook weer euke discussies over de bereiding van het vlees, vis, rund en gevogelte.

Ook nu weer kijken we terug op een zeer geslaagde dag, waarbij we weer uiteindelijk 14 nieuwe WBQA culinaire Juryleden hebben mogen opleiden.

Succes allemaal!!!

WBQA Nederland
Bianca Steenis

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search