Op 27 en 28 augustus 2022 vindt overdagVanaf 13.00 uur het jaarlijkse WBQA Nationaal BBQ-spektakel plaats. Ons doel, het bevorderen van culinair barbecueën in de meest ruime zin van het woord, staat deze twee dagen centraal. Het WBQA Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap maakt onderdeel uit van het nationaal BBQ-Spektakel en vindt plaats op 27 en 28 augustus. Kijk voor meer info op www.bbqspektakel.nl. Het gratis toegankelijk Nationaal BBQ-Spektakel is voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten.

Een gratis toegankelijk BBQ-Spektakel voor jong en oud en een MUST voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten. Tijdens deze dagen worden er door diverse professionele (inter)nationale BBQ-teams verschillende culinaire BBQ-gerechten bereid. Er is van alles te zien en te proeven en volop gelegenheid om ideeën en recepten te verzamelen. De BBQ-teams zullen tijdens het spektakel tevens aan de Open WBQA Nederlands BBQ-Kampioenschappen meedoen.

Diverse BBQ-teams, bedrijven en bekenden uit het BBQ-wereldje zullen tijdens deze dagen aanwezig zijn.
Op een unieke locatie: bij een oud klooster, dat werd omgebouwd tot restaurant, hotel en vergaderzalen zal het zonnige BBQ-Spektakel op zaterdagavond overgaan in een After Party waar de (meeste) deelnemende teams ook bij aanwezig zullen zijn. Het geheel in stijl met leuke, zomerse muziek en heel veel gezelligheid. Op zondag gaat het gewoon verder en alle bezoekers zijn in de gelegenheid om deskundige uitleg te krijgen en superlekkere, culinaire hoogstandjes te proeven.

Houdt u van BBQ-en, muziek en gezelligheid? Dan is dit spektakel zeker iets voor u. U bent van harte welkom op dit (inter)nationale BBQ-Spektakel.

Culinaire Sponsor:
Vindt u het een leuk idee, bent u graag van de partij en wilt u ons hierbij steunen?
Voor slechts € 95,00 bieden wij u tijdens dit evenement:
– Tegoedbonnen voor BBQ-gerechten en drankjes tijdens het BBQ-spektakel!
– Uw bedrijfslogo op het sponsorbord

Heeft u interesse ? Laat het ons weten via info@wbqa.nl of bel 06-53 80 76 09 

Sponsoren:

 

 
Ons Boerenerf
Ofyr
Innamood
Happy BBQ Tray
BBQ Flavour
Verstegen
Sebar
Pellerica
 
0

Start typing and press Enter to search