Op 4 en 5 september 2021 vindt overdag vanaf 13.00 uur het jaarlijkse WBQA Nationaal BBQ-spektakel plaats. Ons doel, het bevorderen van culinair barbecueën in de meest ruime zin van het woord, staat deze twee dagen centraal. Het WBQA Open Nederlands Kampioenschap Culinair Barbecueën maakt onderdeel uit van het nationaal BBQ-spektakel en vindt plaats op 4 en 5 september. Kijk voor meer info op www.bbqspektakel.nl. Het gratis toegankelijk Nationaal BBQ-spektakel is voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten.

Een gratis toegankelijk BBQ-spektakel voor jong en oud en een MUST voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten. Tijdens deze dagen worden er door diverse professionele (inter)nationale BBQ-teams verschillende culinaire barbecue gerechten bereid. Er is van alles te zien en te proeven en volop gelegenheid om ideeën en recepten te verzamelen. De BBQ-teams zullen tijdens het spektakel tevens aan de Open Nederlandse BBQ-Kampioenschappen meedoen.

Diverse BBQ-teams, bedrijven en bekenden uit het BBQ-wereldje zullen tijdens deze dagen aanwezig zijn.
Op een unieke locatie: bij een oud klooster, dat werd omgebouwd tot restaurant, hotel en vergaderzalen zal het zonnige barbecuespektakel op zaterdagavond overgaan in een After Party waar de (meeste) deelnemende teams ook bij aanwezig zullen zijn. Het geheel in stijl met leuke, zomerse muziek en heel veel gezelligheid. Op zondag gaat het gewoon verder en alle bezoekers zijn in de gelegenheid om deskundige uitleg te krijgen en superlekkere, culinaire hoogstandjes te proeven.

Houdt u van BBQ-en, muziek en gezelligheid? Dan is dit spektakel zeker iets voor u. U bent van harte welkom op dit (inter)nationale BBQ-spektakel.

Culinaire Sponsor:
Vindt u het een leuk idee, bent u graag van de partij en wilt u ons hierbij steunen? Voor slechts € 95,00 bieden wij u tijdens dit evenement:

10 GRATIS consumptiebonnen geldig tijdens het BBQ-spektakel
5   GRATIS BBQ gerechten naar keuze
Uw bedrijfslogo op het sponsorbord

Heeft u interesse ? Laat het ons weten via info@wbqa.nl of bel 06-53 80 76 09 

Sponsoren 2018:

0

Start typing and press Enter to search