BBQ-workshop ‘Het Witte Goud’ op 22 en 23 juni door o.a. chef-kok Evert Thielen

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni organiseert WBQA Nederland een BBQ-workshop met als thema ‘Het Witte Goud’ waarbij de deelnemers onder begeleiding van chef-kok Evert Thielen, slager en barbecue-expert Wim Vink en barbecue-chef Egbert Nillesen diverse BBQ-gerechten gaan bereiden met asperges.

Wat staat er op het menu:

– Gerookte eendenborst met rauwkost van asperges en rucola
– Zalmfilet op cederhout met geroerbakte asperges
– Piepkuiken met groene asperges gegrild
– Lamsnek met asperges in rauwe ham
– Runder ribeye met gegrilde asperges
– Aardbeien uit de BBQ met asperge ijs

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers uitleg over het werken met de keramische barbecue. Met antwoord op vragen als: hoe kunnen we de keramische barbecue het beste schoonmaken, welke houtskool en aanmaakblokjes kan ik gebruiken, Hoe steek ik veilig de barbecue aan en hoe kan ik de barbecue op temperatuur brengen en houden.

Wilt u meer informatie over deze workshop  of  wilt u kaarten bestellen? Klik dan hier.

0

Start typing and press Enter to search