Wordt jullie BBQ-team de nieuwe Nederlands-, Europees-  of Wereld-kampioen Culinair BBQ’en??? (NK/EK/WK)?

Volgens de uitgangspunten van de WBQA worden de producten bereid op een BBQ.
Dit kan zijn, kortstondig op een (directe) hoge temperatuur (>150°C) of langdurig op een (directe/indirecte) lage temperatuur (<150°C). BBQ’en wordt vaak gezien als een sociaal gebeuren.
De combinatie van het samen eten, buiten zijn, gezelligheid en vrijheid zorgt ervoor dat veel mensen BBQ’en als een hele aangename bezigheid ervaren.

Wij zijn dan ook trots op de enorm succesvolle BBQ-Kampioenschappen die worden gehouden op drie grote continenten: Europa, Afrika en de VS.  BBQ-wedstrijden die geschikt zijn voor iedereen die graag buiten koken: van de individuele liefhebber in de tuin tot aan de professionele koks en BBQ-teams.

De meeste BBQ-teams kiezen bewust voor de WBQA wedstrijden vanwege de culinaire inslag en de professionele jurering.
Er is binnen de WBQA aandacht voor grilltechnieken, presentatie (bordopmaak) en het verbeteren van alle BBQ-technieken om zo het eindgerecht naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens het BBQ-Spektakel op 28 en 29 augustus vindt het Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap plaats!
De teams laten hier hun culinaire BBQ-kwaliteiten zien, verwerkt in 6 gerechten. Met dit jaar als thema: ITALIAANS!  👍 45x Bierviltjes Italiaanse vlag vierkant - Italie feestartikelen - Landen decoratie kopen? Vergelijk | Rovara

 

Inschrijven voor Open NK Culinair BBQ’en 2021, Kan Hier!

Wedstrijdprogramma BBQ-teams / Wedstrijdreglement BBQ-teams

Wordt lid van onze vereniging en steun ons in onze activiteiten.
Hou onze Nieuwsbrief en Agenda in de gaten voor de aankomende wedstrijden.
Kijk hier voor enkele WBQA BBQ-teams.

Heeft u interesse uw product, BBQ-team of recept bij een breed BBQ-publiek onder de aandacht te brengen? Laat het ons weten: marketing@wbqa.nl

     

 

    

0

Start typing and press Enter to search