Wordt jullie BBQ-team de nieuwe Nederlands-, Europees-  of Wereld-kampioen culinair Barbecueën?? (NK/EK/WK)?

Volgens de uitgangspunten van de WBQA worden de producten bereid op een barbecue.
Dit kan zijn, kortstondig op een (directe) hoge temperatuur (>150°C) of langdurig op een (directe/indirecte) lage temperatuur (<150°C). Barbecueën wordt vaak gezien als een sociaal gebeuren.
De combinatie van het samen eten, buiten zijn, gezelligheid en vrijheid zorgt ervoor dat veel mensen barbecueën als een hele aangename bezigheid ervaren.

Wij zijn dan ook trots op de enorm succesvolle BBQ-kampioenschappen die worden gehouden op drie grote continenten: Europa, Afrika en de VS.  BBQ- wedstrijden die geschikt zijn voor iedereen die graag buiten koken: van de individuele liefhebber in de tuin tot aan de professionele koks en BBQ-teams.

De meeste BBQ teams kiezen bewust voor de WBQA wedstrijden vanwege de culinaire inslag en de profesionele jurering.
Er is binnen de WBQA aandacht voor grilltechnieken, presentatie (bordopmaak) en het verbeteren van alle barbecuetechnieken om zo het eindgerecht op een hoger niveau te tillen.

Inschrijven voor Open NK Culinair Barbecueën 2021

Inschrijven voor Winter BBQ Wedstrijd 17 januari 2021

Wordt lid van onze vereniging en steun ons in onze activiteiten.
Wilt u ook meedoen aan een wedstrijd? Laat het ons weten: info@wbqa.nl

Hou onze Nieuwsbrief en Agenda in de gaten voor aankomende wedstrijden.
Kijk hier voor enkele WBQA BBQ teams.

Heeft u interesse uw product bij een breed BBQ-publiek onder de aandacht te brengen? Laat het ons weten: marketing@wbqa.nl

     

0

Start typing and press Enter to search