BBQ-Spektakel // Activiteiten voor iedereen!

ACTIVITEITEN VOOR IEDEREEN
Op 27 & 28 augustus 2022 is het voor iedereen GRATIS toegankelijke Nationaal BBQ-Spektakel bij La Sonnerie in het Brabantse Son en Breugel. Het is een 2-daags evenement waarbij het BBQ’en onder het genot van een biertje centraal staat! Op het evenement komen alle nieuwste trends en culinaire hoogstandjes op BBQ-gebied voorbij. Het evenement staat vol met diverse stands waar verschillende bedrijven hun producten en innovaties laten zien en verkopen aan het publiek. Ook zijn er verschillende BBQ-teams met topkoks die hun lekkerste gerechten presenteren en zelf gemaakte hapjes verkopen. Gedurende het hele weekend zullen er ook verschillende workshops zijn die iedereen GRATIS kan volgen! Op zaterdagavond organiseren we ook VIP-Diner van 5-gangen met gerechten die alleen op de BBQ zijn bereid.

Onderdeel van het Nationaal BBQ-Spektakel is het Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap. Hierbij nemen (Inter)nationale teams het tegen elkaar op om uit te maken wie er uiteindelijk zondag 28 augustus gekroond mag worden tot de WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioen!

Het GRATIS te bezoeken Nationaal BBQ-Spektakel begint 27 en 28 augustus om 13.00 uur!
Hotel Restaurant La Sonnerie – Nieuwstraat 45 – Son en Breugel

WINACTIE: YAKINIKU, Shichirin
Tijdens het evenement kunnen mensen kansen maken op de Shichirin Japanse houtskool barbecue van YAKINIKU. Uit de lotjes wordt een winnaar getrokken!!

 

« van 18 »

 

   

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search