Barron BBQ team

Het Barron BBQ team, een energiek team opgericht in 2019 bestaande uit 7 personen. 

Stuk voor stuk fanatieke bbq specialisten met ieder zijn of haar specifieke rol binnen het team:
Twan Jansen: Initiatiefnemer van het team, president & en in het dagelijks leven vertegenwoordiger van Groente en Fruit.
Jeroen Meulenbroeks: Brein achter onze gerechten, ervaren chef-kok en in het dagelijks leven culinair adviseur bij de Hanos in Eindhoven
Valerie Kilkens: Samen met Jeroen het brein achter onze gerechten, penningmeester en in het dagelijks leven is zij kok bij Restaurant Lugar in Waalre.
Tim van Rens: Verantwoordelijk voor de interne & externe communicatie en in het dagelijks leven videoproducer.
Roel vd Moosdijk: Samen met Johan vormt hij onze afdeling logistiek en zorgt dat al onze apparatuur op tijd en heel op de bestemming aankomt. In het dagelijks leven accountmanager bij de MCB in Valkenswaard.
Johan Vlassak: Onze chef logistiek, buikspekmeester en in het dagelijks leven aftersales manager bij Auto Winters in Valkenswaard.
Ron vd Moosdijk: Trotse kroegbaas van Barron in Valkenswaard en daarmee naamsponsor en tevens verschaffer van onze “thuislocatie”.  

Hun arsenaal bestaat uit o.a. 1x Big Green Egg Large, 1x Big Green Egg Medium, 1x Primo XL 400, 1x Black Bastard Large & 1x Traeger Ranger. 

 

Volg ze op instagram!

 

Hieronder een aantal foto impressies van het Barron BBQ team:

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search