Apollo Sausen, Kruiden en Specerijen

Het merk Apollo
Van heerlijk zoet ruikende kaneel uit Sri Lanka tot delicate Spaanse saffraan, met Apollo brengt Solina Netherlands alles wat nodig is om ieder culinair recept een wonderlijke toets te geven. Wij spelen in op de laatste foodtrends waarbij gemak en de smaak van herkomst centraal staan. Maak kennis moderne smaken, handige flesjes en klassiekers zoals Whiskey Cocktail, Ravigotte en Barbecue. Onze sauzen en kruiden met liefde begeleiders van uw gerechten of helpen u bij het neerzetten van een uitstekende basis voor een geslaagde culinaire avond.

De Kruiden Route van Marco Polo
In de voetsporen van Marco Polo. De Venetiaanse ontdekkingsreiziger die in de middeleeuwen 25 jaar van zijn leven vertoefde in het Verre Oosten. Hij wordt gelinkt aan de opening en creatie van de beroemde kruidenroute. Marco Polo beschrijft tal van kruiden uit exotische plaatsen zoals Goa, Malacca, Java, Indo-Chine, Indonesië, China. Marco Polo leerde de Westerse wereld nieuwe smaken ontdekken. Later volgde het beroemde VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie).

Geweldig assortiment
Apollo is de referentie bij de professionele chef. Exotische specerijen en sensuele kruiden toveren ieder recept om in een subliem culinair meesterstuk. Ook biedt Apollo een zeer groot assortiment van culinaire sauzen, glazes, culinaises, dressings, smaakmayonaises en seasonings. Al deze producten helpen mee om uw gerechten te veranderen in een “signature dish” waarvan de smaak u en uw gasten altijd zal bijblijven.

Apollo groeit nog steeds verder en blijft voortdurend kijken naar veranderde behoeften in de markt. Voorbeelden hiervan zijn de introductie van het zeer succesvolle BBQ concept met de Pulled Pork sauzen en kruiden en de ontwikkeling van de Apollo World Flavors range; een selectie van de meest uiteenlopende kruiden, handig verpakt in een compact blikje.

Apollo gesponsorde BBQ team
Het Dutch BBQ team doet aan diverse BBQ wedstrijden mee in Nederland en ook in de rest van Europa. Na het winnen van de BBQ wedstrijd in Klazinaveen eind mei is het door Apollo gesponsorde BBQ team door gegaan naar Zweden voor de volgende wedstrijd, het Europees kampioenschap. Deze wedstrijd bestond uit verschillende onderdelen waaronder ook een saus competitie. Het doel was om de lekkerste en beste BBQ saus van Europa te maken.

De BBQ saus van Frans Bon
Frans Bon, culinair adviseur van Apollo, heeft tijdens deze wedstrijd een heerlijke BBQ-saus samengesteld op basis van Chipotle pepers en Amsterdamse uitjes. Tijdens de wedstrijd heeft deze zelfgemaakte saus het tot de tweede plek geschopt op dit onderdeel. Verder bestond de wedstrijd nog uit 8 andere onderdelen waaronder visgerechten en desserts, waar het gesponsorde BBQ team van Frans Bon in de top 4 belandde.

Het BBQ team in de toekomst
Het volgende BBQ event waar het BBQ team aan mee doet is het Nederlands kampioenschap in Son en Breugel op 19 augustus. In 2016 was dit een groot succes en is het team dat wordt gesponsord door Apollo ook als eerste geëindigd. Hoe zal het Dutch BBQ team dit keer eindigen tijdens dit BBQ Spektakel?

 


Solina Netherlands – Apollo
Linschotenstraat 93
3044 AV Rotterdam

Frans Bon
Tel: +31 (0)10 462 66 00
www.apollofood.nl

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search