
Ultieme open vuur BBQ workshop “Malmann Style“
februari 12 @ 12:30 - 19:00

Tijdens deze workshop draait het om vuurbeheersing en de puurheid van koken en vooral vuur! Wat staat er op het menu deze dag: Krokante zwezerik & Criolla salad Bricklayer Steak Beef and Potato pie Peached pork Varken aan de asado Zalm a la Vara Patagonian aardappel galette Smashed potatoes met een korst van tapenade Gekarameliseerde …
Wat staat er op het menu deze dag:
- Krokante zwezerik & Criolla salad
- Bricklayer Steak
- Beef and Potato pie
- Peached pork
- Varken aan de asado
- Zalm a la Vara
- Patagonian aardappel galette
- Smashed potatoes met een korst van tapenade
- Gekarameliseerde witlof met aceto balsamico
- Gebrande tomaten
- King crab salade met venkel
- Dulce de leche panqueque ( Argentijnse pannenkoek )
- Leche Quemada
- Peer en Iberico ham van de plaat
- Kippenlevers a la plancha
- Cowboy rib-eye
- Anticuchos met aji verde
- Carne asada ( Picanha op spies )
- Gamba’s met Jalapeno
- Albondigas met linzen
- Cote de boeuf a la Parilla
- Kalfslever a la placha met pimento
- Lamsbout met Mint-Chile Salmuera
- Braised Chorizo & Cream polenta
- Red wine Spare ribs
- Geroosterde zeebaars met amandel salsa
Deze workshop is voor alle niveaus! Bij ons draait het om een gezellige BBQ dag met veel leerzame momenten.
WILT U MEER OVER DEZE WORKSHOP WETEN KLIK HIER OP DE LINK.
Gegevens
- Datum:
- februari 12
- Tijd:
-
12:30 - 19:00
- Evenement Categorie:
- Workshop
- Evenement Tags:
- Barbecue, BBQ, BBQ-agenda, Hoog Soeren, Hotel Oranjeoord, Malmann Style, Smokey Basterds, workshop
Locatie
- Hoog Soeren
-
Hoog Soeren 134
Hoog soeren, 7346 AH + Google Maps - Telefoon:
- +31 6 83654624
Organisator
- Smokey Basterds