
Steakproof workshop
maart 26 @ 15:00 - 19:00

Eén van de meest populaire gerechten van de BBQ is natuurlijk de biefstuk. Maar waar biefstuk een verzamelnaam is voor allerlei stukken rundvlees, zie je soms door de koeien de vee stapel niet meer. Tomahawk, T-bone, Ossehaas, Diamanthaas, Picanha, Bavette: noem maar op. Gelukkig zijn daar Big Boys. Zij helpen je op weg! In deze workshop leer je alles over rundvlees. Welke stukken zijn er, wat zijn dan de verschillen, welke rassen zijn er, welke bereidingstechnieken zijn toepasbaar en ga zo maar door. We nemen ruim de tijd om je alles uit te leggen over steak, maar ook alle andere bereidingen van rund. Groot feest.
Wat gaat u maken? Steak Tartare van gerookte diamanthaas, Carpaccio van bavette, Tomahawk steak, Beef Burgers, Stoofvlees en alle bijbehorende bijgerechten. We vertellen je graag over smaakcombinaties met drankjes, we ontkrachten mythes over vlees, stellen samen regels aan een bereidingswijze en zoeken naar de ultieme bereiding.
Heeft u interesse in deze workshop klik dan HIER
Gegevens
- Datum:
- maart 26
- Tijd:
-
15:00 - 19:00
- Evenement Categorie:
- Workshop
- Evenement Tags:
- All Round BBQ, Barbecue, BBQ-agenda, biefstuk, grillen, Steak, Steakproof workshop, workshop
Locatie
- Boereblij
-
Angerechtsweg 11
Blaricum, 1261 XG + Google Maps
Organisator
- Big Boys BBQ
- Telefoon:
- 0413 72 64 41
- E-mail:
- info@bigboys.nl