
Masterclass Surinaams BBQ-en
maart 25 @ 10:30 - 14:00

Chefkok en Pitmaster Furgell van Rabenswaaij neemt je mee naar zijn roots en leert je hoe je exotisch soulfood op je BBQ kan maken. Heerlijk authentieke gerechten zoals Pom, BBQ chicken, Kousenband ,Baka Bana, Roti en Bojo. Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.
Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!
Heeft u interesse volg HIER de link.
Gegevens
- Datum:
- maart 25
- Tijd:
-
10:30 - 14:00
- Evenement Categorie:
- Workshop
- Evenement Tags:
- Barbecue, BBQ, BBQ-agenda, gasbbq, grillen, Kamado, Masterclass, Surinaams, workshop
Locatie
- Est
Organisator
- Westrienen Est.
- Telefoon:
- 0345 565060
- E-mail:
- info@westrienen.nl