Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratiesessie gecultiveerd rundvlees en proeverij met Sterrenchef

juni 26 @ 13:00 - 18:00

De Crole Hoeve is actief betrokken in het proces om een kweekvleesboerderij te worden. Kweekvlees is echt vlees (dus geen plantaardig product) dat wordt geproduceerd uit een klein beetje vers rundvlees. Waardoor er geen dier voor hoeft te worden geslacht. Momenteel zijn we de mogelijkheden aan het verkennen om een experience center te bouwen op de boerderij waar onder andere voorlichting en proeverijen worden gegeven over gecultiveerd rundvlees.

Let op! Het proeven van gecultiveerd vlees (kweekvlees) is momenteel nog niet mogelijk door de huidige wetgeving.

Tijdens deze inspiratiesessie wordt informatie gegeven over slachtvrij rundvlees, wat dit precies is en de toekomstige rol die gecultiveerd rundvlees op de Crole Hoeve gaat hebben. Er wordt een rondleiding op de boerderij gegeven en we gaan met een huifkar naar het natuurgebied het Vresselse bos. Waar de runderen in hun natuurlijke omgeving rondlopen!

Uiteraard wordt er een heerlijke proeverij verzorgd van het vlees ons Natuurrund door sterrenchef Jermain Rozario bekend van de videoland documentaire: “druk op de ketel”.Jermain zal jullie in een sessie mee nemen in de mooiste creatie’s die hij maakt van het natuurrundvlees en dit uiteraard met een bijpassend drankje.

De workshop wordt verzorgd door de Crole Hoeve, Staatsbosbeheer, RESPECTfarms, Mosa Meat en restaurant “de Rozario”

Lees HIER verder

Gegevens

Datum:
juni 26
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Smaaklokaal de Crole Hoeve
Spierkesweg 4
Sint-Oedenrode,
+ Google Maps
Telefoon:
(+31) 6 20 68 39 72

Organisator

Smaaklokaal de Crole Hoeve
E-mail:
info@crole.nl
0

Start typing and press Enter to search