Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD: Dolce Grillardeurs Trophy 2020 “Back to the Roots”

5 april 2020 - 7 april 2020

Wat is het?

Dolce’s Grillardeurs Trophy is een unieke barbecue en outdoor cooking wedstrijd voor chefs. Uniek omdat er gewerkt wordt volgens het Black Box principe: één doos met de ingrediënten, één wedstrijddag, een toplocatie, 4 gerechten, een jury met sterrenchefs.

Georganiseerd door Dolce World, met de directe steun van Davy De Sutter (BBQAcademy) combineert dit bijzondere netwerkevenement een kookwedstrijd met een food in style touch.

De wedstrijd is opgebouwd rond het Black Box BBQ principe: een doos met geheime ingrediënten waarmee 4 culinaire barbecue gerechten gecreëerd moeten worden.

Er wordt enkel gewerkt met hout- en houtskool barbecue en grill toestellen. Ieder barbecueteam bestaat uit minstens 3 teamleden en de teamkapitein is altijd een chef-kok.

Deze trophy is ‘one of a kind’, mede door de unieke wedstrijdelementen, de locatie en de culinaire en gastronomische output.

Waar?

De locatie voor de Dolce’s Grillardeurs Trophy werd speciaal geselecteerd omwille van de ligging, de culinaire en gastronomische uitstraling: La Petite Merveille Glamping Durbuy in samenwerking met de dienst Toerisme van Durbuy en Le Sanglier Des Ardennes – Adventure Valley.

Overnachten doe je op de Glamping van Adventure Valley in de Bali groepstent. Op vraag zijn andere opties mogelijk zoals individuele Shaka tenten en/of verblijf bij Le Sanglier Des Ardennes en/of……

Uitgebreid tafelen of verbroederen kan in Le Sanglier des Ardennes en in Durbuy met zijn vele gastronomische plekjes.

Wie komt er?

Chefs, professionele barbecueteams, horecamedewerkers, gastronomen, foodies of zij die houden van outdoor cooking, barbecueën, grillen, vuur…

Het peterschap van Dolce’s Grillardeurs Trophy wordt gedragen door chef Wout Bru (le Sanglier des Ardennes). Chef Wout Bru is geen onbekende, enfant terrible van de Belgische Gastronomie, grondlegger van de befaamde pop-up, graag geziene gast op tal van feestjes, maar bovenal een creatieve topchef die bruist van energie.

Hoe neem ik deel?

Wij vragen U om uw interesse kenbaar te maken aan Jan De Kimpe (zie gegevens hieronder)

jan@dolcemagazine.be

tel +32 0474.54.04.6

Deelnameprijs?

Deelnameprijs per groep (maximum 6 personen) is 895 euro (btw inclusief) en omvat alle faciliteiten zoals hierboven weer gegeven inclusief de bali groepstent en de ontbijten , lunch en avonddiner zoals geschets in het reglement. Bij meer dan 6 personen gelieve eerst contact op te nemen met de organisatie.

Kijk voor meer informatie op de website.

Gegevens

Begin:
5 april 2020
Einde:
7 april 2020
Site:
https://www.dolceworld.com/nl/events/dolce-grillardeurs-trophy-2020-back-roots

Locatie

Durbuy, Luxemburg
La Petite Merveille Glamping Durbuy
Durbuy, Luxemburg
+ Google Maps

Organisator

Dolce World
0

Start typing and press Enter to search