Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dolce Grillardeurs Trophy 2019

14 april 2019 @ 07:07 - 15 april 2019 @ 19:00

Dolce’s Grillardeurs Trophy is een unieke barbecue en outdoor cooking wedstrijd voor chefs. Uniek omdat er gewerkt wordt volgens het Black Box principe: één doos met de ingrediënten, één wedstrijddag, een toplocatie, 4 gerechten, een jury met sterrenchefs met de steun van de “Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs”.

Georganiseerd door Dolce World, met de directe steun van Patrick De Gendt  en Davy De Sutter (BBQAcademy) combineert dit bijzondere netwerkevenement een kookwedstrijd met een food in style touch.

De wedstrijd is opgebouwd rond het Black Box BBQ principe: een doos met geheime ingrediënten waarmee 4 culinaire barbecue gerechten gecreëerd moeten worden.

Er wordt enkel gewerkt met hout- en houtskool barbecue en grill toestellen. Ieder barbecueteam bestaat uit minstens 3 teamleden en de teamkapitein is altijd een chef-kok.

Deze trophy is ‘one of a kind’, mede door de unieke wedstrijdelementen, de locatie en de culinaire en gastronomische output.

Waar?

De locatie voor de Dolce’s Grillardeurs Trophy werd speciaal geselecteerd omwille van de ligging, de culinaire en gastronomische uitstraling: La Petite Merveille Glamping Durbuy in samenwerking met de dienst Toerisme van Durbuy en Le Sanglier Des Ardennes – Adventure Valley.

 

Gegevens

Begin:
14 april 2019 @ 07:07
Einde:
15 april 2019 @ 19:00
Site:
https://www.dolceworld.com/nl/events/dolce-grillardeurs-trophy-2019

Locatie

Durbuy, Luxemburg
La Petite Merveille Glamping Durbuy
Durbuy, Luxemburg
+ Google Maps

Organisator

Dolce World
0

Start typing and press Enter to search