Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBQ-Workshop ‘Het Witte Goud’ onder leiding van chef-kok Evert Thielen en Wim Vink

22 juni 2019 @ 10:30 - 14:30

EVENEMENT GEANNULEERD

Op zaterdag 22 juni organiseert WBQA Nederland een BBQ-workshop met als thema ‘Het Witte Goud’ waarbij de deelnemers onder begeleiding van chef-kok Evert Thielen en slager en barbecue-expert Wim Vink allerlei BBQ-gerechten gaan bereiden met asperges.

Wat staat er op het menu:

– Gerookte eendenborst met rauwkost van asperges en rucola
– Zalmfilet op cederhout met geroerbakte asperges
– Piepkuiken met groene asperges gegrild
– Lamsnek met asperges in rauwe ham
– Runder ribeye met gegrilde asperges
– Aardbeien uit de BBQ met asperge ijs

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers uitleg over het werken met de keramische barbecue. Met antwoord op vragen als: hoe kunnen we de keramische barbecue het beste schoonmaken, welke houtskool en aanmaakblokjes kan ik gebruiken, Hoe steek ik veilig de barbecue aan en hoe kan ik de barbecue op temperatuur brengen en houden.

De agenda voor deze workshop ziet er als volgt uit:

– Ontvangst inclusief welkomsdrankje om 10.30 uur
– BBQ-workshop ‘Het Witte Goud’ 11.00 uur tot 14.00 uur, uitloop 30 min.

Door extra sponsoring vanuit het bestuur van de WBQA zijn de kosten voor deze workshop:

– WBQA leden € 30,00 p.p. exclusief drankjes, behalve welkomsdrankje/niet-leden € 45,00 p.p. exclusief drankjes, behalve welkomsdrankje. De drankjes worden eveneens voor 50% gesponsord door het bestuur.

Deelnemers worden verzocht om BBQ-schort en mes (en pleisters) mee te nemen.

Wilt u kaarten bestellen? Klik dan hier

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
10:30 - 14:30

Locatie

Restaurant Gertruda Hoeve, Son en Breugel
van den Elsenstraat 23
Son en Breugel, 5694 ND Nederland
+ Google Maps

Organisator

WBQA Nederland
0

Start typing and press Enter to search