
BBQ “The Beginning”
februari 11 @ 10:30 - 14:00

Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.
In deze BBQ Masterclass leren onze Pitmaster Jordi van Wijlen “LittleMissBBQ” en Pitmaster Berry van Hemert je alles over de beginselen van het BBQ-en en ga je samen de heerlijkste gerechten maken en die natuurlijk ook opeten.
Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.
Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!
Wilt u meer lezen over deze BBQ-Masterclass. klik HIER.
Gegevens
- Datum:
- februari 11
- Tijd:
-
10:30 - 14:00
- Evenement Categorie:
- Workshop
- Evenement Tags:
- Barbecue, BBQ, BBQ-agenda, Berry van Hemert, grillen, Jordi van Wijlen, Masterclass, workshop
Locatie
- Est
Organisator
- Westrienen Est.
- Telefoon:
- 0345 565060
- E-mail:
- info@westrienen.nl