Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

At Marcook’s smokehouse & BBQ

maart 5 @ 10:00 - 14:00

Op de laatste zondag van de ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง๐™จ๐™ซ๐™–๐™ ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™š is het goed vertoeven bij onsโ€ผ Eerst slaap je lekker uit en daarna kom je naar ons. ๐™…๐™ค๐™ž๐™ฃ ๐™ช๐™จ @๐™๐™ค๐™ข๐™š voor een heerlijk ๐˜ฝ๐˜ฝ๐™Œ ๐™—๐™ง๐™ช๐™ฃ๐™˜๐™ ๐™—๐™ช๐™›๐™›๐™š๐™ฉ โ€ผWe dagen je uit om alle gerechten zoals ๐™—๐™ง๐™ž๐™จ๐™ ๐™š๐™ฉ, ๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™š๐™ง๐™ž๐™—๐™จ, ๐™จ๐™˜๐™ง๐™–๐™ข๐™—๐™ก๐™š๐™™ ๐™š๐™œ๐™œ๐™จ, ๐™—๐™–๐™˜๐™ค๐™ฃ, ๐™๐™–๐™จ๐™๐™—๐™ง๐™ค๐™ฌ๐™ฃ๐™จ, ๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™š ๐™—๐™ง๐™ค๐™ค๐™™๐™Ÿ๐™š๐™จ, ๐™™๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™š ๐™ซ๐™ก๐™š๐™š๐™จ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™š๐™ฃ, ๐™™๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™š ๐™ ๐™–๐™–๐™จ๐™จ๐™ค๐™ค๐™ง๐™ฉ๐™š๐™ฃ en nog veel meer te proeven.๐ŸคคKoffie, thee, melk en jus d orange is natuurlijk inbegrepen, net als ranja voor de kleintjes.
Marcook is een jong catering bedrijf dat gespecialiseerd is in Amerikaanse BBQ catering. Hun gerechten worden bereid in onze authentieke in het oog springende smoker met deskundige en gepassioneerde pitmasters die volledige controle hebben over het koken op en met open vuur.
๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ง๐™ช๐™ฃ๐™˜๐™๐™—๐™ช๐™›๐™›๐™š๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™–๐™ก๐™ก๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ค๐™ฅ ๐™ง๐™š๐™จ๐™š๐™ง๐™ซ๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œโ€ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜

Volg de link voor meer informatie HIER

Locatie

Marcook’s smokehouse & BBQ
Weerseloseweg 356
Enschede, 7522 PT
+ Google Maps
Telefoon:
053-4330244
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Marcook’s smokehouse & BBQ
0

Start typing and press Enter to search