BBQ Wedstrijd tijdens “BBQ Culinair 4 juli 2021”

Beste BBQ-Teams & Juryleden schrijf u nu in!!

Lokale WBQA Culinaire BBQ – wedstrijd
Tijdens “BBQ Culinair” 4 juli 2021. Schrijf hier in

Locatie:
Fort Bij Vechten
Achterdijk 12,
3981 HB Bunnik

Tijdens BBQ Culinair kunnen de bezoekers volop genieten van:
– Live muziek en entertainment
– De laatste barbequetrends
– Demo’s en Workshops
– Culinair proeven
– Gezelligheid voor de hele familie
– Wijn en bier proeverij
– Live DJ en muziek

Op zondag 4 juli  wordt vanaf 11.00 uur, tijdens het evenement “BBQ Culinair” een culinaire BBQ-wedstrijd gehouden. Het streven is om langs professionele BBQ-teams ook enkele amateurteams een kans te geven. De wedstrijd zal tijdens het evenement worden gehouden waarbij en zal worden gejureerd door een officiële jury. Deelnemende teams krijgen ook de mogelijkheid om producten te verkopen. Wellicht wordt hier de nieuwe WBQA Nederlands Kampioen Culinaire BBQ-en geboren…..

Bunnik - Fort bij Vechten - YouTube

Fort bij Vechten, gelegen in de Nieuwe Hollandse Waterlinie nabij Bunnik, is een bijzondere en unieke locatie voor evenementen en uitjes vanwege de unieke combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur. Het fort is goed bereikbaar vanaf de A12, ligt centraal in Nederland en biedt uitgebreide mogelijkheden voor formele en informele bijeenkomsten.

SCHRIJF U HIER IN ALS BBQ-Team
Wilt u Jureren? meld u nu aan bij Info@wbqa.nl
Koop hier uw Tickets als bezoekers!

 

Wedstrijdreglement:
Het wedstrijdreglement is aangepast op basis van een 1 daags lokaal evenement.
Het zgn. culinaire barbecueën staat centraal en deze wedstrijd zal niet meetellen voor het klassement van het WBQA Nederlands Kampioenschap Culinaire BBQ-en maar door het laagdrempelig karakter krijgen de hobbyisten de kans hun barbecue kunsten aan een officiële jury te laten toetsen.

De gerechten zullen (blind) worden beoordeeld door gecertificeerde WBQA juryleden en per gerecht zullende de winnaars bekend worden gemaakt. De prijsuitreiking is in principe om 17.00 uur en de overall 1e prijswinnaar krijgt eveneens een geld bedrag van € 150,00.

Verkoop gerechten:
Tijdens deze zondag is er overall wat te proeven want de deelnemende teams krijgen de mogelijkheid hun producten te verkopen aan het publiek.

Condities:
Inschrijfgeld voor de deelnemende BBQ-teams is € 75,00 per team welke uiterlijk 14 juni aan de WBQA betaald dient te zijn. Via het inschrijfformulier.
Het is een unieke locatie en evenement met als doel culinaire BBQ’ers aan te trekken.

Opbouw en briefing:
Het opbouwen kan reeds op zaterdag 3 juli, maar dient uiterlijk zondag 4 juli 0m 10:00 gereed te zijn. Het evenement speelt zich buiten af dus de teams staan ook buiten, u dient rekening te houden dat het terrein niet volledig verhard is. Ieder team zorgt voor zijn eigen tent, BBQ’s, Brandblusser, Houtskool, werktafels…….

Voor de wedstrijd worden door de organsiatie gemerkte borden ter beschikking gesteld.

Een team krijgt minimaal een ruimte van 4 x 5 meter tot zijn beschikking. Alle bij het team behorende tenten en accessoires dienen zelf te worden meegebracht en binnen deze ruimte worden opgesteld. Afwijkende maten zijn mogelijk en dienen minimaal 2 weken voor aanvang van de wedstrijd aan de organisatie aangevraagd te worden.

Op de wedstrijddag zal het wedstrijdterrein vanaf 10:00 uur alleen nog maar te voet bereikbaar zijn. Om 11:00 uur is de samenkomst van de BBQ-teams, hier dient de teamleider verplicht bij aanwezig te zijn. De hoofdjury zal alle vragen omtrent de lokale wedstrijd kunnen beantwoorden, ook zal de uitreiking van verplichte ingredienten hier plaatsvinden.

Op zondag 4 juli oktober dient het 1e gerecht om 15:00 uur te zijn ingeleverd, 2e gerecht om 15:30, 3e gerecht 16:00 en het 4e gerecht 16:30. het volledige wedstrijdschema wordt 2 weken vooraf bekend gemaakt. Prijsuitreiking staat gepland om 17:30 uur. Het evenementterein mag niet voor die tijd worden verlaten door de teams.

 

SCHRIJF U HIER IN ALS BBQ-TEAM
Wilt u Jureren? meld u nu aan bij Info@wbqa.nl
Koop hier uw Tickets als bezoekers!

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search